maanantai 5. elokuuta 2013

virallinen vitutuspäivä

HUOMIO!! Teksti sisältää hyvinkn epäkorrekeja sanavalintoja sekä muutenkin täyttä paskaa, ei suositella tiukkapipoisille

K: oi tätä nautinnon määrää, kun pääsee näpyttämään tietokoneen pölysiä näppäimiä ja melkein teleporttaamaan kaikki enemmän ja vähemmän negatiivinen PASKA tänne! Oon aivan stratosfääriä myöten täynnä ihan yleistä paskaa, jäätävästä itkupotkuraivarin aiheuttamasta päänsärystä noihin tällä planeetalla vaeltaviin ihmeellisiin olentoihin nimeltä miehet.
Siis oikeesti, aina sanotaan et itkeminen  helpottaa, ja plaaplaaplaa, mut miksei jumalauta ketään sano ja mainitse sitä et "hähäää ku olos on jo vähän parempi ni toi megapäänsärky valtaa sun jokasen päässä olevan hermon ja suututtaa ne" siis ei saatana. Sit kärvistelet viimisillä voimillas sänkyyn ja aattelet et jes, unta, kunnes kello lyö ilta kahdeksan. Vittu

Ja ne kummalliset venyvät organismit, nimeltä miehet. Antakaa mun elää, jooko? Parisuhteessa eläminen sellasen kanssa ei todellakaan tuu olemaan helppoa. Kenellekkään. Ikinä. Että lähetän tässä terveisiä niille teinileenoille jotka haaveilee jostain kivasta jantterista, joka silitelis sen päätä iltasin ennen nukkumaanmenoa, sanois sulle e "rakastan sua" viidesti päivässä, tai tekis ylipäätään MITÄÄN mitä oot kuvitellu, ni suosittelen lesbonunnaks kääntymistä, koska edellämainitut asiat ei tuu kuuna päivänä toteutumaan.
Näillä organismeilla on myös tapana harrastaan narsismia, ainakin pienissä määrin. "mä en tartte apua" "mä oon niiiiin hyvä tässä" "sä et kyllä osaa yhtään mitää" on varmaa monelleki urospuolisen homo sapiensin kanssa toimivalle tuttuja lauseita. Ja jso sen virheen menee ekemään, että antaa miehen korjaa vaikka ruohonleikkuri, ja leikkuri näyttää "korjauksen" jälkeen enemmän muumien aikakoneelta, niin silti saat olla kehumassa tai herra Mörrimöykky tulee ja hellyyttä ei tipu ainakaan varttiin. 
Fiksuimmat on varmaan huomannu, että oon puhunu aikaplajon nyt parisuhteeseen kiinnitettyjen miesten yleisestä käytöksestä, ja syy tähän on se, että melkein jokainen tuntemani sinkkupoika vastaa ainakin melkein normaalia ihmistä.

Aivan saatanan sekanen postaus, jossa ei ollu päätä eikä häntää, mutta tuliphan tehtyä. Putkeen ei ehkä menny, mutta putken vieressä on onneksi paljon tilaa.

4 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Saattaa olla hyvä vaihtoehto! Mut jos kuitenki kelpuutat keskinkertasen, muniaanrapsuttelevan ja aikaansaamattoman miehenretaleen ni sit suosittelen pysytteleen tässä normaalissa elämäs ;)

      Poista