torstai 9. toukokuuta 2013

Tää on meijän blogi!

Mä ja mun tyttöystävä Katri päätettiin luoda yhteinen "Kalanruokaa" -Blogi. 
Ja joo, kyseessä ei ole mitään tyhmää akvaariojuttua, älkää huoliko (: 
Vaikka mulla onkin akvaario! Selitän mistä nimi sitten tulee.
No, joka tapauksessa pyytäisin, että luet nyt blogin aiheen tarkkaan:

Tä blogi koostuu kahdesta asiasta: 
1) Meistä
2) Meistä (erikseen)

1) Pyritään luomaan realistinen kuva meistä ja meijän yhteisistä jutuista tähän blogiin. Tarkotuksena ei kuitenkaan oo selostaa jokaikisistä riidoista sun muista sanatarkasti tänne, vaan kertoa ehkä vähän pintaa syvemmältä, että millaista tää tämmönen yhteiselo on. Eli jos on huonompia päiviä, me kirjotetaan myös ihan sen mukaan, eikä lähdetä sille linjalle, että yritettäisiin väkisin antaa sellasta kuvaa, että meillä ei mene koskaan huonosti. Kerrotaan myös ihan normaaleitakin asioita, ettei aina mitään suhteenjauhantaa!

2) Meillä on kuitenkin myös omia juttuja!

Tino: Mulla on paljon erilaisia villityksiä, kuten korttitemput, yksipyöräset, piirrustukset, valokuvaus, videoiden tekeminen, musiikin tekeminen ja soittaminen, haasteiden totetuttaminen (kuten rubiikin kuutio alle 30s), ja paaaaaljon muita kivoja villityksiä! Toivonkin, että tulee haasteita joita voinkin kuvata videolle :D (saa ehottaa) Tykkään mennä joskus pintaa syvemmälle.

Katri: Mä tulen varmaan höpöttämän tavallisen tylsän tyttöbloggaajan tavoin mun älyttömän mielenkiintosesta (not) arjesta ja mun harrastuksista. Näihin kuuluu siis ruualla leikkiminen eli ratsastus ja valokuvaaminen (aina sillon tällön kun iskee joku harvinainen inspiraatio). Saatan tulla myös välillä purkamaan ylikuormittuneita ajatuksia millon mistäkin. 

Blogin nimi:

Moni nyt ihmettelee, että mitä tarkoittaa tämä kalanruokaa...
No, mitä kalanruoka on !? 
Kalanruoka on sitä mitä kalat syö ja ei edes maista miltä se maistuu. Ehkä ne ajattelevat itse miltä se maistuu? No joka tapauksessa meidä tarjonta on vähän niinkun teille kalanruokaa :D Voitte itse sitten maistella sitä, vaikka se ei miltää maistukkaan. 

4 kommenttia :

  1. "Voitte itse sitten maistella sitä, vaikka se ei miltää maistukkaan." iha LOISTAVA

    VastaaPoista
  2. Täst tulee varmast mielenkiintonen blogi! :D pakko jäädä seuraileen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, ainakin yritetään tehä tästä mielenkiintonen, ja ku en ainakaa ite oo koskaan tämmöseen blogiin törmänny, nii pakkohan se on kokeilla ;) !

      Poista