perjantai 10. toukokuuta 2013

vähän fiiliksiä




K: Nonii, ajattelinpa nyt kirjottaa ns. "ekan postauksen" tänne! Tulin tänään siis kotiin, kun tossa melkeen kaks viikkoa majailin Tinolla. Täytyy kyllä sanoo, että vaikka vois luulla, että tossa ajassa alkaa kyllästymään, ja on ihanaa päästä omiin oloihin kotiin (niinku se kyllä onkin) mutta kyllä mulla on silti jotenkin vähä tyhjä ja haikee fiilis... Kaks viikkoa oon saanu nukkua toisen turvallisessa kainalossa, ja sitten yht äkkiä joutuu yksin kylmään sänkyyn, yh... Ja onhan se vähän outoa, kun on pitkän aikaa ollu kokoajan joku, kenelle purkaa pahimmat vitutukset, tai kertoa, heti, jos on tapahtunu jotai huippua. Reilu pari viikkoa meni kyllä aikalailla hujauksessa, ja veikkaan että Tino on enemmän ku helpottunu, kun pääsi musta eroon ;D no vitsivitsi!
Mutta joo, meillä tulee ensviikon keskiviikkona täyteen 1v 11kk, ja ajateltiin et jollain tavalla voitais sitä vähän "juhlistaa". Ei nyt mitään jäätäviä gourmet-illallisia, mutta jotain pientä! 
No huhhuh, jäipäs tää nyt tyngäksi, mutta pakko oli tulla jotain rustaamaan. Nyt lätkän mm-kisojen parii ja kannustamaa suomi voittoon idän pojista!

Katri

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti